Helgen

I helgen har vi haft fullt upp. Vi kom ju inte hem förrän på fredagen, fast tanken var att vara hemma redan på torsdagen. Därför var vi tvungna att köra Tulci till Myrsjö Gård på lördagen istf fredagen.

Tulci har alltså åkt till Myrsjö Gård för att vara där över fölningen. Där är de experter på det här med fölning så det känns oerhört tryggt.

I fredags innan vi kom hem kom Ricotta MW hit. Han ska bo här under tiden hans ägare är på semester. Han är en Rocky-son och så otroligt lik Rocky så det är helt otroligt. Idag red Emma en sväng på honom och även där kändes det som Rocky <3

Idag har vi släppt in Cuba i sto-flocken. Det gick lugnt tillväga och känns bra att ha rätt häst i rätt flock inför våren och fölningar.
I och med det släppte vi också ihop Annie och Belle. Det var nästan lite komiskt. Innan ihopsläpp har vi låtit dem stå bredvid varandra i boxarna några timmar. När vi sedan släppte ihop dem i hagen var det som att de inte ens behövde hälsa – de kände ju redan varandra. Det första som hände var detta:

Tänk om alla ihopsläpp var lika lätta 😂

Nu i veckan som kommer händer lite roliga saker (förhoppningsvis) – jag vill inte säga något än – men så fort jag vet så kommer det upp här 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.